top of page
av_markus_stroopwafels_072_1_20170309_11

ONS HEERLIJKE EN VERS GEMAAKTE WAFELASSORIMENT

Met liefde bereid

Wafels: Verhuur
16x9%20berry%20stroopwafel_edited.png

STROOPWAFELS

Kunt u op de markt ook geen genoeg krijgen van verse stroopwafels? Dit is een van onze meest verhuurde producten en wij bakken ook graag voor u! Wij bereiden voor u heerlijke verse stroopwafels op ambachtelijke wijze op locatie. Dit kan in onze eigen verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Ons geheim recept? Wij bakken na al deze jaren nog steeds iedere wafel met veel liefde. Het is ook mogelijk om bij ons pakjes stroopwafels af te nemen. Dit kan ook gepersonaliseerd worden. Wij bakken de pakjes zelf in ons eigen bedrijf.

Brusselse-wafel_edited_edited.png

BRUSSELSE WAFELS

De Brusselse wafel is een Belgisch gerecht met internationale bekendheid. Om die reden kan dit dan ook niet ontbreken in ons assortiment van wafels! Wij bereiden voor u heerlijke verse Brusselse wafels op locatie. Dit kan in onze eigen verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Op locatie kunt u er ook voor kiezen om de wafels te versieren met diverse lekkernijen. Zo hebben wij diverse sauzen, is het mogelijk om voor slagroom te kiezen en bieden wij de wafels ook met aardbeien of banaan aan. Ons geheim recept? Wij bakken onze Brusselse wafels licht en krokant!

luikse-wafel_edited.png

LUIKSE WAFELS

Een Luikse wafel, ook wel suikerwafel is een Belgisch gerecht. Wist u dat aangezien de wafels van zichzelf al heerlijk zoet zijn, het niet een traditie is om ze met poedersuiker te bestrooien? Wanneer u ons inhuurt om op uw locatie heerlijke Luikse wafels uit te delen, laten we de keuze om de wafels met poedersuiker te bestrooien volledig bij jullie! Aangezien het meer dan 4 minuten duurt om een Luikse wafel te bereiden, maken wij op de dag dat u ons heeft ingehuurd, de Luikse wafels bij ons bedrijf zelf. U kunt van te voren doorgeven of u alle wafels natural of met (geharde) chocolade, glazuur en sprinklers wilt. Op locatie kunt u er ook voor kiezen om de wafels te versieren met diverse lekkernijnen. Zo hebben wij diverse sauzen, is het mogelijk om voor slagroom te kiezen en bieden wij de wafels ook met aardbeien of banaan aan. Natuurlijk is het mogelijk dat wij de wafels op locatie in onze profesisonele ijzer opwarmen. Dit kan in onze eigen verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Ons geheim recept? Wij proberen van iedere Luikse wafel een waar feestje te creëren.

poffertjesporties.jpg

POFFERTJES

Veel van onze klanten gaan er vanuit dat de welbekende oud Hollandse poffertjes uit Holland komen. Wist u dat poffertjes hun oorsprong echter in Frankrijk vinden? Desondanks kunnen onze vers gemaakte heerlijke poffertjes niet ontbreken op uw feest, viering of evenement! Dit kan uiteraard op de traditionele wijze met heerlijke roomboter en poedersuiker. Of juist iets heel anders, zoals poffertjes met slagroom, sauzen, aardbei, banaan of andere mogelijkheden. Ook hartige poffertjes behoren tot de mogelijkheden.  Dit kan in onze eigen verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Ons geheim recept? Wij draaien de poffertjes precies op tijd om!

png-transparent-crepes-suzette-saga-crea

CRÊPES

Een crêpe is een flinterdunne pannenkoek. De oorsprong van de crêpe is te vinden in het Franse Bretagne en heeft zich inmiddels terecht wereldwijd verspreid. Wij kunnen er in elk geval geen genoeg van krijgen, en willen u graag laten meegenieten van onze heerlijke crêpes!  Onze crêpes worden ter plaatse op bestelling vers gebakken. Dit kan in onze eigen verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Op locatie kunt u er ook voor kiezen om de crêpes te versieren met diverse lekkernijnen. Zo hebben wij diverse sauzen, is het mogelijk om voor slagroom te kiezen en bieden wij de crêpes ook met aardbeien of banaan aan. Ons geheim recept? Oefening baart kunst!

6360389-2274_edited.png

LOLLY WAFELS

U dacht dat u alles gezien had? Dat dachten wij ook, totdat wij deze lolly wafels tegenkwamen! Wij waren meteen verkocht en inmiddels bereiden wij deze heerlijke wafels al jaren voor veel klanten! Bij onze klanten vallen onze lolly wafels altijd in de smaak. Onze lolly wafels worden ter plaatse op bestelling vers gebakken. Dit kan in onze eigen
verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Op locatie kunt u er ook voor kiezen om de wafels te versieren met diverse lekkernijnen. Zo hebben wij diverse sauzen, is het mogelijk om voor slagroom te kiezen en bieden wij de wafels ook met aardbeien of banaan aan. Ons geheim recept? We gaan voor de wow factor!

oreo.jpg

BUBBELWAFELS

Een bubbelwafel is krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Deze heerlijke wafel is gebaseerd op een street food-gerecht uit Hongkong. Onze bubbelwafels worden ter plaatse op bestelling vers gebakken. Dit kan in onze eigen
verkoopwagen of via onze kraam met tafels en tenten. Op locatie kunt u er ook voor kiezen om de wafels te versieren met diverse lekkernijnen. Zo hebben wij diverse sauzen, is het mogelijk om voor slagroom te kiezen en bieden wij de wafels ook met aardbeien of banaan aan. Ook bieden wij onze bubbelwafels aan met door onszelf bedachte creaties. Denk hierbij aan slagroom, chocoladesaus en oreo of aardbei, aardbeiensaus en slagroom! Ons geheim recept? The more the better!

bottom of page